Ιδιωτικές Κρουαζιέρες

Ζήστε μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία απολαμβάνοντας την δική σας, ιδιωτική κρουαζιέρα. Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Ζακύνθου με απόλυτη άνεση και ιδιωτικότητα. Εξερευνήστε τις δημοφιλείς αλλά και τις λιγότερο γνωστές παραλίες, κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά και επισκεφθείτε τα κορυφαία αξιοθέατα του νησιού, όπως το Ναυάγιο, οι Γαλάζιες Σπηλιές, το Μαραθωνήσι, τα Ξύγκια, οι Μυζήθρες και οι Σπηλιές Κερίου.

Zakynthos Private Cruises

Αξιόπιστα Σκάφη

Τα σκάφη μας είναι νέα, γρήγορα, άψογα συντηρημένα και πλήρως εξοπλισμένα για να σας παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και άνεση σε κάθε θαλάσσια περιήγησή σας.
Private Cruises Zakynthos

Ευέλικτες Διαδρομές

Το πρόγραμμα κάθε εκδρομής έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, υπάρχει όμως η δυνατότητα τροποποίησης αν το επιθυμείτε.
Zakynthos Private Boat Trips

Έμπειρο Προσωπικό

Οι επαγγελματίες καπετάνιοι και όλα τα μέλη της ομάδας μας, διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία και άριστη κατάρτιση, διασφαλίζοντας την άρτια εξυπηρέτησή σας.
Zakynthos Zante

Ξέγνοιαστα Ταξίδια

Προσφέρουμε μάσκες και ψυγειάκι με ποτά και σνακ για να κάνουμε την εκδρομή σας ακόμα πιο ευχάριστη. Θα χρειαστείτε μόνο τα γυαλιά, την πετσέτα και το αντηλιακό σας!