Η Captain of Cruises διαθέτει σκάφη προς ενοικίαση και διοργανώνει ομαδικές και prive θαλάσσιες εκδρομές στο Ναυάγιο και στις Γαλάζιες Σπηλιές, καθώς επίσης και ιδιωτικές κρουαζιέρες στα σπουδαιότερα αξιοθέατα της Ζακύνθου για όσους θέλουν να τα απολαύσουν με απόλυτη άνεση και ιδιωτικότητα, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Τα ιδιόκτητα σκάφη της Captain of Cruises προσφέρουν κορυφαία αξιοπιστία και ασφάλεια, ενώ το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της αποτελεί εγγύηση για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει στους επισκέπτες του νησιού.

Εξερευνήστε τη Ζάκυνθο με τις συναρπαστικές εκδρομές μας

Επισκεφθείτε τα κορυφαία αξιοθέατα και ανακαλύψτε τις μοναδικές ομορφιές του νησιού

Η Ζάκυνθος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, με εντυπωσιακά θαλάσσια αξιοθέατα, υπέροχες παραλίες και μαγευτικές τοποθεσίες απαράμιλλου φυσικού κάλλους. Η Captain of Cruises σας παρέχει τη δυνατότητα να απολαύσετε τις ομορφιές του νησιού με απόλυτη άνεση και ασφάλεια, είτε μέσω των ομαδικών και ιδιωτικών θαλάσσιων εκδρομών της, είτε ενοικιάζοντας ένα μηχανοκίνητο σκάφος από την παραλία Μακρύς Γιαλός στις Βολίμες.
Περιηγηθείτε στα δημοφιλή αξιοθέατα της Ζακύνθου, όπως το παγκοσμίου φήμης Ναυάγιο και οι επιβλητικές Γαλάζιες Σπηλιές, ανακαλύψτε τις λιγότερο γνωστές απομακρυσμένες παραλίες του νησιού και γνωρίστε την αυθεντική Ζάκυνθο μαζί μας. Η έμπειρη ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια ώστε οποιαδήποτε ιδιωτική κρουαζιέρα ή ομαδική θαλάσσια εκδρομή να αποτελέσει μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία για εσάς.
Zakynthos Private Cruises

Αξιόπιστα Σκάφη

Zakynthos Zante

Εξαιρετικές Τιμές

Zakynthos Private Boat Trips

Έμπειρο Προσωπικό

Captain of Cruises Makris Gialos Volimes Zakynthos

Κορυφαίες Υπηρεσίες