Θαλάσσιες Εκδρομές

Επισκεφθείτε το πασίγνωστο Ναυάγιο της Ζακύνθου και τις εντυπωσιακές Γαλάζιες Σπηλιές, λαμβάνοντας μέρος στις ομαδικές εκδρομές της Captain of Cruises που αναχωρούν καθημερινά από την παραλία Μακρύς Γιαλός στις Βολίμες. Απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία ανακαλύπτοντας τα κορυφαία αξιοθέατα του νησιού, τα οποία είναι προσβάσιμα μόνο μέσω θαλάσσης και γνωρίστε τις μοναδικές φυσικές ομορφιές της Βόρειας Ζακύνθου.

Blue Caves Boat Trip Zakynthos

Γαλάζιες Σπηλιές

Ομαδική εκδρομή 1 ώρας

Οι Γαλάζιες Σπηλιές είναι ένα από τα πιο ξακουστά φυσικά αξιοθέατα της Ζακύνθου. Βρίσκονται στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού, από τον Άγιο Νικόλαο μέχρι το ακρωτήριο Σκινάρι. Πρόκειται για ιδιότυπους γεωλογικούς σχηματισμούς που έχουν δημιουργήσει μια σειρά εντυπωσιακών σπηλαίων. Οι Γαλάζιες Σπηλιές οφείλουν το όνομά τους στο έντονο γαλάζιο χρώμα του νερού που αντανακλάται στους τοίχους τους, δημιουργώντας ένα μοναδικό θέαμα. Τα σκάφη μας εισέρχονται στο εσωτερικό τους, όπου πραγματοποιείται στάση 30 λεπτών για κολύμπι και βουτιές. Η αναχώρηση γίνεται από την παραλία Μακρύς Γιαλός στις Βολίμες.

Τιμή: 20 ευρώ το άτομο

Shipwreck Boat Trip Zakynthos

Ναυάγιο & Γαλάζιες Σπηλιές

Ομαδική εκδρομή 3 ωρών

Μια συναρπαστική τρίωρη εκδρομή στα κορυφαία αξιοθέατα της Ζακύνθου, το παγκοσμίου φήμης Ναυάγιο και τις μαγευτικές Γαλάζιες Σπηλιές. Η αναχώρηση γίνεται από την παραλία Μακρύς Γιαλός και η πρώτη στάση πραγματοποιείται στο Ναυάγιο. Το πλοίο "Παναγιώτης", που βρίσκεται στο κέντρο της παραλίας, ναυάγησε το 1980 όταν λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών έπεσε στα βράχια κατά τη διάρκεια καταδίωξης, καθώς οι Αρχές είχαν την πληροφορία οτι μετέφερε παράνομο φορτίο τσιγάρων από την Τουρκία. Μετά το Ναυάγιο, επισκεπτόμαστε τις Γαλάζιες Σπηλιές, στις οποίες εισερχόμαστε για κολύμπι και βουτιές.

Τιμή: 35 ευρώ το άτομο

Zakynthos Private Cruises

Αξιόπιστα Σκάφη

Τα σκάφη μας είναι νέα, γρήγορα, άψογα συντηρημένα και πλήρως εξοπλισμένα για να προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια και άνεση σε κάθε θαλάσσια εκδρομή σας.
Zakynthos Zante

Εξαιρετικές Τιμές

Παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας, διατηρώντας παράλληλα τις τιμές μας όσο το δυνατόν πιο χαμηλές ώστε να είναι προσιτές σε όλους.
Zakynthos Private Boat Trips

Έμπειρο Προσωπικό

Οι επαγγελματίες καπετάνιοι και όλα τα μέλη της ομάδας μας, διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία και άριστη κατάρτιση, διασφαλίζοντας την άρτια εξυπηρέτησή σας.
Zakynthos Zante

Δωρεάν Εξοπλισμός

Διαθέτουμε μάσκες με αναπνευστήρα για όσους επιθυμούν να θαυμάσουν την πλούσια θαλάσσια ζωή και τους βραχώδεις σχηματισμούς μέσα στις Γαλάζιες Σπηλιές.