Ομαδικές και prive εκδρομές στο Ναυάγιο και στις Γαλάζιες Σπηλιές

Η Captain of Cruises βρίσκεται στην παραλία Μακρύς Γιαλός στις Βολίμες Ζακύνθου. Διαθέτει σκάφη προς ενοικίαση και διοργανώνει ομαδικές και prive θαλάσσιες εκδρομές στο Ναυάγιο και στις Γαλάζιες Σπηλιές, καθώς επίσης και prive θαλάσσιες περιηγήσεις για όσους θέλουν να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού, διατηρώντας την ιδιωτικότητά τους. Τα ιδιόκτητα σκάφη της Captain of Cruises παρέχουν ασφάλεια και άνεση, ενω το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της διασφαλίζει το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ημερήσιες κρουαζιέρες από τον Μακρύ Γιαλό

Ανακαλύψτε τη μαγεία της φύσης

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ μας και διαπιστώστε γιατι οι θαλάσσιες εκδρομές μας στην πανέμορφη παραλία του Ναυαγίου και στις μαγευτικές Γαλάζιες Σπηλιές θα σας μείνουν αξέχαστες.

Shipwreck - Zakynthos Zante

Ναυάγιο

Το Ναυάγιο είναι η ομορφότερη παραλία στη Ζάκυνθο και μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Ελλάδας. Το πλοίο που βρίσκεται στο κέντρο της παραλίας ναυάγησε το 1980 όταν λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών έπεσε στα βράχια κατά τη διάρκεια καταδίωξης, καθώς οι Αρχές είχαν την πληροφορία οτι μετέφερε παράνομο φορτίο τσιγάρων.

Blue Caves - Zakynthos Zante

Γαλάζιες Σπηλιές

Οι Γαλάζιες Σπηλιές είναι ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της Ζακύνθου. Αποτελούνται από ιδιότυπους γεωλογικούς σχηματισμούς που έχουν δημιουργήσει μια σειρά σπηλαίων κατά μήκος της βορειοδυτικής ακτής του νησιού. Οφείλουν το όνομά τους στο έντονο γαλάζιο χρώμα του νερού που αντανακλάται στους τοίχους τους, δημιουργώντας ένα μοναδικό θέαμα.